Condicions d’enviament

 1. REALITZACIÓ D’ UNA COMANDA
 2. Per a l’ adquisició d’ un producte o servei, és necessari ostentar la condició d’ Usuari, per a la qual cosa és necessari haver-se registrat prèviament.

  El producte o els productes objecte de contractació tindran incorporada la següent informació:

  Característiques
  Forma de pagament
  Preu i impostos
  Despeses i condicions de lliurament
  Condicions de validesa de l’ oferta, si s’ escau.

  El valor de la comanda mínima serà de 35€ per a enviaments a la Península Ibèrica

  Les comandes realitzades des de dijous a partir de les 12:30 fins diumenge per enviament normal sortiran enviades dilluns.

  La recepció del justificant de recepció no implica que la comanda hagi estat acceptada, ja que ell mateix és una oferta de l’Usuari per realitzar una compra.  Les comandes estan subjectes a la comprovació i acceptació de RUBIATO PAREDES.

  PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A confirmarà l’acceptació enviant a l’Usuari un e-mail amb la confirmació d’enviament, només en aquest moment quedarà formalitzat el contracte entre l’Usuari i PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A.

  Els terminis d’ aprovació del pagament varien en funció de la forma de pagament. En cap cas PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A serà responsable del termini d’ aprovació del seu pagament.

  PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A de conformitat amb el que preveu l’article 27.1 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, fa constar expressament que arxivarà el document electrònic en el qual es registri la contractació del Servei, que serà formalitzat en idioma espanyol.

  Una vegada realitzada la comanda s’enviarà una factura a les dades de contacte facilitades per l’Usuari.

  En el cas que el pagament no sigui acceptat per qualsevol motiu, s’ informarà l’ Usuari, quedant anul·lat el procés de realització de la comanda, havent de tornar a realitzar-se. PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A no serà responsable en cap cas de les conseqüències que pogués tenir per a l’Usuari l’anul·lació de la comanda.

 3. LLIURAMENT
 4. Les comandes li seran lliurades a l’ adreça que l’ Usuari indiqui. L’entrega a domicili està garantida a la península .

  Els enviaments a la Península es realitzaran en 48h / 72h.

  Els horaris de lliurament són els següents:

  Comandes rebudes dijous després de les 12 am s’activaran el dilluns següent a les 8h.
  L’ horari de lliurament serà durant les següents 72h dia hàbil, lliurant de Dimarts a Dissabte.

  Les comandes realitzades a partir de les 12:00 de dijous (enviament normal) sortiran enviades el dilluns de la següent setmana.

  L’ horari de lliurament habitual serà abans de les 13: 30h del següent dia hàbil, lliurant de Dimarts a Divendres.

  Oferim també l’opció de lliurar la comanda en Dissabte (excepte per a comandes realitzades entre les 12:00h del Divendres i les 00:00h del Diumenge), amb un cost addicional, per a lliuraments a Península.

  PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A facilitarà número de seguiment i enllaç per poder seguir la comanda en línia.

  La logística del transport es realitza amb l’ empresa SEUR S.A, servei FRED. PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A no és responsable de les fallades en el lliurament que poguessin deure’s a culpa o negligència de l’empresa de missatgeria encarregada de gestionar-la.

 5. PREUS
 6. Els preus apareixen reflectits en euros. Els preus i condicions exposats són els vàlids en cada moment, i tenen vigència únicament mentre estiguin visibles a la Pàgina Web durant la sessió oberta i limitats a les existències disponibles. Al preu se li hauran de sumar les despeses de lliurament, que es facturen al final de la comanda en suplement del preu dels productes seleccionats, les quals seran assumides per l’ Usuari.

  Les despeses d’enviament a partir de 35€ són 12,00€ + IVA.

  Sobre els preus fixats s’ aplicarà les taxes, impostos o gravàmens, que en cada moment estiguin vigents i s’ hagin d’ aplicar legalment.

  PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A es reserva el dret de modificar els preus dels productes en qualsevol moment, respectant en tot cas les tarifes en vigor de les comandes preexistents.

  PRODUCTES CARNICS JOAN ARQUES S.A es reserva el dret a aplicar descomptes, bons-descompte o qualssevol altres promocions per a l’ adquisició dels seus productes. Les condicions per beneficiar-se d’ aquestes promocions seran les que en cada cas es detallin les mateixes.