hISTÒRIA

dES DEL 1981

Arqués SA és una empresa de caràcter familiar que va ser fundada l’any 1981 per el senyor Joan Arqués i la seva esposa, Josepa Ardèvol.

Juntament van emprendre el negoci familiar amb l’objectiu de donar un nou servei a la societat catalana aprofitant els recursos dels que disposa aquest territori. Així doncs van decidir obrir la primera Sala de tractament de carn de caça de Catalunya.

Amb l’esforç personal i la col·laboració dels clients, Arqués SA va aconseguir posicionar-se com a pionera en el sector i la major part de la seva facturació provenia de la carn de caça.

Uns anys més tard però, el consum d’aquest tipus de carn va disminuir i l’empresa va haver d’adaptar-se a la nova situació canviant la seva estratègia comercial. En aquest moment van decidir diversificar la producció i començar a elaborar productes propis.

Actualment és una empresa de referència que destaca per ser servicial, innovadora i capdavantera.

A partir del 2016, els dos fundadors es van jubilar i el negoci va passar a ser dirigit per en Marcel Arqués, el fill de la Josepa i el Joan.

Actualment és ell qui dirigeix l’empresa seguint amb els valors que van fer créixer Arqués SA.

Diversitat

L’empresa disposa també d’una àmplia categoria de productes, els quals es poden servir filetejats i en comandes personalitzades que es rebran en una entrega directa . Des de fa uns anys s’ha ampliat la cartera de clients apostant per oferir també aquest servei a restaurants.

Proximitat

Arqués SA treballa sempre que  és possible amb productes d’origen de proximitat per així garantir la qualitat d’aquests i per responsabilitat i consciència social amb el territori.

Elaboracions pròpies

En uns inicis, l’activitat principal del negoci era el tractament de carns de caça. Amb els anys però, ha anat ampliant la gamma de serveis i s’ha especialitzat en més activitats. Entre elles l’elaboració de productes propis, oferint al client tot tipus d’envasats.

Innovació

Cal destacar també, que és una empresa compromesa amb la innovació i per això disposa d’un departament d’I+D+I que està contínuament cercant com millorar la qualitat dels productes i serveis.

Actualitzats

Gràcies a aquest departament en l’actualitat l’empresa disposa d’un sistema de maduració de carns per ozó que permet oferir aquest servei als clients, i adaptar-se a les seves necessitats pel que fa als dies de maduració.